RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Campania ,,Vrem și noi lumină-n casă!”

La câțiva kilometri de Municipiul Dej, în Localitatea Maia, există o familie cu șase copiii, care s-au maturizat înainte de vreme deoarece greutățile traiului din viața de zi cu zi, au determinat acest lucru. Ei își permit doar să viseze că într-o zi vor avea curent electric și un T.V. să poată viziona desene animate.

Toți trăiesc  într-o singură cameră, fără curent electric, dar dragostea unuia față de celălalt nu poate fi descrisă în cuvinte. Acest lucru l-au învățat de la părinții lor, care deși nu au prea multă școală, au reușit să îi învețe să fie uniți și să se ajute unul pe celălalt.

Muncă, modestie și speranță, sunt 3 cuvinte care caracterizează această familie.

Tatăl copiilor a reușit să ridice o căsuță cu 2 camere din muncă cinstită, prestând diferite munci prin gospodăriile oamenilor sau având grijă de animalele acestora. În momentul de față doar una din camere este locuibilă, însă căsuța nu dispune de nici o utilitate. Cel mai urgent ar fi introducerea curentului electric, dar această cheltuială este peste puterea financiară a familiei, oricât ar munci.

Promisiunea noastră pentru ei a fost că, până la Sărbătorile Pascale, vor avea lumină în casă. În acest sens a fost demarată o Campanie de strângere de fonduri intitulată ,,Vrem și noi lumină-n casă!”, iar cei care doresc să ne sprijine în această inițiativă o pot face prin implicarea directă sau prin depunerea unei sume de bani în contul:

Cont lei: RO31RNCB0108147824550001

Cont Euro: RO74RNCB0108147824550003

Cont Dolari: RO47RNCB0108147824550004

Cod Swift: RNCB_RO_BU

Banca: BCR sucursala Dej, str. Bobâlna nr.5

Titular cont: Asociația Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca, filiala Dej