RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Campania ,,Trimite un copil sărac la școală!”- ediția a IV-a

Campania  ”Trimite un copil sărac la școală”, s-a născut din constatarea că un număr semnificativ de copii din Municipiul Dej, dar și din localitățile aparținătoare, nu au posibilitatea de a avea un ghiozdan nou și rechizitele necesare pentru a merge la școală și din această cauză abandonează sistemul de învățământ.

În această perioadă, Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, desfășoară Campania ”Trimite un copil sărac la școală!”.  Perioada de desfășurare este 10-31.08.2019, și are drept scop strângerea de fonduri, rechizite școlare dar și hăinuțe și în special încălțăminte, pentru micuții care vor să meargă la școală, dar din păcate situația materială a familiei nu le permite.

Ne-am propus să sprijinim cât mai mulți  copii și ne  asumăm  rolul de “părinți” ai acestora, pentru a putea  păși în noul an cu fruntea sus. Sunt copiii care merg în prima zi la școală purtându-și câteva caiete într-o sacoșă sau într-un ghiozdan peticit, încercând să ascundă lipsurile materiale ale părinților. Gândindu-ne la potențialul fiecăruia dintre acești copilași de a avea un destin strălucit, nu am putut face altceva decât să le fim sprijin la început de drum. Implicarea fiecăruia dintre dumneavoastră poate însemna o rază de speranță pentru o întreagă familie. Spiritul de comunitate, adesea promovat de asociația noastră, poate produce minuni într-o societate cu nevoi.

Puteți să sprijiniți acest demers donând în contul nostru: RO31RNCB0108147824550001 sau online în site-ul Asociației. Vă prezentăm prețurile rechizitelor necesare la începutul unui an școlar: Ghiozdan: 40 ron, Penar: 10 lei, Caiet tip 5 buc: 8 ron, Caiet 60 file, 5 buc: 8 ron, Caiet geografie 2 buc: 3 ron, Coperti caiet, 10 buc: 3 ron, Carioci, 1 buc: 9 ron, Creioane colorate, 2 buc: 10 ron, Stilou: 5 ron, Set geometrie: 5 lei, Bloc de desen, 1 buc: 9 ron, Acuarele, 1 buc: 5 ron, Pensule: 5 lei = 120 RON/ TOTAL Ghiozdan complet echipat.

,,Poate nu vei ști niciodată la cine a ajuns caietul sau ghiozdanul dăruit de tine, însă acel copil își va aminti toată viața că cineva i-a fost aproape la început de drum!” 
[maxbutton id=”4″ ] sau [maxbutton id=”5″ ]

,,Ajută un copil sărac să meargă la școală!”