RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Seară de colinde cu Ștefan Hrușcă

Ștefan Hrușcă i-a colindat pe Dejeni!

Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, în data de 10.12.2018, a organizat un eveniment deosebit, avându-l ca invitat pe îndrăgitul artist Ștefan  Hrușcă. Acesta a susținut un minunat recital de colinde la Sala Sporturilor din Municipiul Dej. Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Dej și Protopopiatul Ortodox Român Dej.

Sute de persoane au fost prezente în Sala Spoturilor pentru a asculta cele mai frumoase colinde tradiționale de sărbători.

,,Mulțumim Bunului Dumnezeu, colaboratorilor și tuturor celor prezenți la acest eveniment plin de bucurie, care vestește Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.”  Pr. Costinel Șoaită 

  • Cei prezenți în sală au colindat împreună cu Ștefan Hrușcă iar la final, organizatorii au avut o surpriză pentru îndrăgitul artist, originar din Maramureșul istoric (Ieud), pentru că la începutul lunii decembrie și-a sărbătorit ziua de naștere.

Recitalul de colinde de la Dej – la care au răspuns ”prezent” sute de persoane dornice să se bucure de colindul tradiţional, interpretat în cea mai sinceră şi autentică manieră a cuprins cele mai frumoase colinde din repertoriul său (între care ”Florile Dalbe”, ”Trei Păstori”, ”Afară ninge liniştit”, ”Linu-i lin”, ”Sfântă-i sara de Crăciun” sau ”Ziurel de ziuă”) au răsunat în boxele amplasate în Sala Sporturilor, iar spectatorii au cântat alături de artist și l-au răspltătit cu ropote de aplauze. Interpretate mereu cu aceeași sensibilitate, colindele lui Ștefan Hrușcă și-au dobândit statutul de veritabilă tradiție autohtonă a sărbătorilor de iarnă.

La finalul evenimentului, care a durat aproape două ore, artistul originar din inima Maramureșului și-a făcut poze cu doritorii și a oferit autografe, promițând că se va întoarce la Dej peste câțiva ani.