RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Școală de vară pentru copiii nevoiași

DSC00152Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Român Dej și Fundația Someș din Dej. desfășoară Proiectul ,,Toți copiii azi zâmbesc”, a cărui inițiator este doamna Magdalena Rus. Acest proiect oferă sprijin educațional, moral și religios copiilor proveniți din familii cu o situație materială precară.

În cadrul proiectului au loc activități didactice și acțiuni recreative. Scopul este îmbunătățirea și recuperarea noțiunilor școlare, în funcție de nivelul fiecăruia, creșterea accesului copiilor defavorizați la educație și motivarea părinților de a-i trimite și menține la școală.. Activitățile se desfășoară la sediul Protopopiatului Ortodox din Dej, unde copii beneficiază și de o masă caldă la prânz.

Împreună cu voluntarii noștri desfășurăm activitățile într-o manieră interactivă și atractivă, punând accent pe creativitate, comunicare, descoperirea și stimularea calităților individuale. Vrem sa fim pentru ei o a doua familie care îi ocrotește și îi ajută să crească.

Pentru a îndeplini cele propuse avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, a oamenilor cu suflet mare. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon 0748148447- Magdalena Rus și 0754611191- Costinel Șoaită sau la sediul Protopopiatul Ortodox Român Dej.