Primii pași în realizarea unui proiect web

Asociația Filantropia Ortodoxă Dej a găzduit în această săptămână evenimentul ,,Primii pași pentru realizarea unui proiect web”, eveniment sponsorizat de către Asociația TechSoup România în cadrul Meet and Code Europe 2017.

În cadrul acestui eveniment, participanților li s-a prezentat modalitatea prin care își pot deschide un proiect web în funcție de abilitățile lor dar și cum își pot face din asta o sursă suplimentară de venit. Tinerii care au participat au fost foarte încântaţi şi deasemenea foarte implicaţi în acest proiect.

Acest eveniment  s-a adresat copiilor și tinerilor cu vârste între 8 și 24 de ani, aceştia fiind introduși în lumea tehnologiei și a programării într-un mod distractiv. Scopul evenimentui este acela de a arăta cât de plăcută și interesantă poate fi programarea și cum poate fi utilizată pentru a aduce la viaţă noi idei cu ajutorul codării.

Partenerii proiectului:

Asociaţia Filantropia Ortodoxă Dej a implementat proiectul ,,Primii pași pentru realizarea unui proiect web”

Compania SAP a facilitat evenimentul Meet and Code oferind suport financiar și resurse.

TechSoup Europe face parte din reţeaua TechSoup Global Network și este un conector între universul noilor tehnologii și implementarea de schimbări în societate. Reţeaua din Europa este formată din 28 de organizaţii partenere care sprijină 250,000 de organizaţii non-profit în 48 de ţări.

Iniţiativa Meet and Code este susținută de compania SAP, Asociația Techsoup și alte organizații partenere din reţeaua TechSoup Europe.