RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Prima întâlnire a persoanelor cu deficiențe de auz și vorbire organizată de Filantropia Dej

Asociația Filantropia Ortodoxă Dej a inițiat o întâlnire a persoanele cu deficiențe de auz și vorbire din Municipiul Dej la sediul Protopopiatului Ortodox Dej. În cadrul acestei prime întâlniri a fost ales ca și ocrotitor spiritual al acestora ,,Sfântul Meletie” și au avut loc diferite activități de cunoaștere, de creație dar și recreative.

În sprijinul acestora s-au alăturat și elevi de la  Școala ,,Mihai Eminescu” din Dej, coordonați de doamna profesoară Daniela Petrescu. Aceștia au desfășurat împreună o activitate specifică zilei de 1 Martie și anume confecționarea de mărțișoare.  Mărțișoarele confecționate au fost oferite bunicuțelor din cadrul Serviciului socio-medical de îngrijire a persoanelor vârstnice Dej și la beneficiarii Centrului de zi pentru vârstnici din Municipiul Dej.

În urma acestei întâlniri, cei prezenți, au hotărât să se întâlniească în mod regulat și să se implice în diferite activități organizate de către Asociația noastră.

Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, urmăreşte prevenirea excluderii sociale a persoanelor cu deficienţe de auz şi vorbire si a familiilor acestora, cu risc de izolare socială sau aflate în condiţii minimale de subzistenţă.

,,Ne bucurăm că voluntarii noștri se implică într-un mod exemplar în toate activitățile pe care le desfășurăm și îl rugăm pe ,,Sfântul Meletie” să îi ocrotească atât pe ei, cât și pe aceste persoane cu deficiențe de auz și vorbire care de azi înainte fac parte din marea familie a Filantropiei Dej” a spus părintele Ioan Buftea protopopul Dejului.