RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

O noua campanie “Trimite un copil sarac la scoala”

Campania „Trimite un copil sărac la școală!”, o şansă extraordinară pentru copiii cu risc de abandon şcolar

Campania s-a născut din constatarea că un număr semnificativ de copii din municipiul Dej, precum și din localitățile din jur, nu au posibilitatea de a avea un ghiozdan nou și rechizitele necesare pentru a merge la școală, și din această cauză abandonează sistemul de învă­țământ, înainte de finaliza­rea studiilor.

„Ne-am propus să sprijinim cât mai mulți  copii și ne asumăm  rolul de <părinți> ai acestora, pentru a putea păși în noul an cu fruntea sus. Sunt copiii care merg în prima zi la școală purtându-și câteva caiete într-o sacoșă sau într-un ghiozdan peticit, încercând să ascundă lipsurile materiale ale părinților. Gândindu-ne la potențialul fiecăruia dintre acești copilași de a avea un destin strălucit, nu am putut face altceva decât să le fim sprijin la început de drum. Implicarea fiecăruia dintre dumneavoastră poate însemna o rază de speranță pentru o întreagă familie. Spiritul de comunitate, adesea promovat de asociația noastră, poate produce minuni într-o societate cu nevoi”.

Puteți să sprijiniți acest demers donând în contul nostru: RO31RNCB0108147824550001 sau online în site-ul Asociației. Vă prezentăm prețurile rechizitelor necesare la începutul unui an școlar: Ghiozdan: 40 lei, Penar: 10 lei, Caiet tip 5 buc: 8 lei, Caiet 60 file, 5 buc: 8 lei, Caiet geografie 2 buc: 3 lei, Coperti caiet, 10 buc: 3 lei, Carioci, 1 buc: 9 lei, Creioane colorate, 2 buc: 10 lei, Stilou: 5 lei, Set geometrie: 5 lei, Bloc de desen, 1 buc: 9 lei, Acuarele, 1 buc: 5 lei, Pensule: 5 lei = 120 RON/ TOTAL Ghiozdan complet echipat.