RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Meditații gratuite pentru elevii de clasa a VIII-a din Municipiul Dej

 

Asociația Filantropia Ortodoxă Dej implementează, pentru al II-lea an consecutiv, un proiect socio-educațional pentru elevii care se pregătesc în vederea susținerii examenelor de la finallul clasei a VIII-a.

În fiecare zi de sâmbătă, începând cu data de 21.10.2017 și până  la sfârșitul anului școlar în curs, 30 de elevi din clasa a-VIII-a, vor beneficia de meditații  școlare gratuite. Materiile pentru care se vor desfășura aceste meditații sunt la Limba Română și Matematică. Doamnele profesoare Simona Bumbu și Jica-Mariana Moldovan, ambele de la Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Dej, se vor implica în acest proiect printr-un act de voluntariat. Deasemenea, doamna Daniela Petrescu, profesor metodist pentru disciplina Religie, a fost cea care a facilitat parteneriatul Asociației Filantropia Ortodoxă Dej cu  Școlile partenere.  Elevii care vor beneficia de aceste meditații gratuite provin de la Școala Generală Nr. 1, Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” și Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu”.

,,A devenit o tradiție organizarea de meditații în Sala de Conferințe a Protopopiatului Ortodox din Dej și țin să precizez faptul că la aceste meditații se poate înscrie orice elev, indiferent de etnie sau confesiune”, a spus Costinel Șoaită, Director executiv Filantropia Dej.