Invitație workshop

Invitație

 

Municipiul Dej, în parteneriat cu S.C. LVA TRAINING CAMP SRL şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca Filiala Dej vă invită să participați vineri în data de 06.10.2017 de la ora 16:00 și sâmbătă în data de 07.10.2017 de la ora 11.00, la sediul Asociației Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca-Filiala Dej, str. Crișan, nr. 9B, Municipiul Dej, (în spatele Bisericii de pe str. Gutinului), la workshop-urile Identificarea nevoilor/problemelor comunității marginalizate și a soluțiilor de rezolvare a acestora vizând domeniile ocupare respectiv protecție socială”.

            Workshopul face parte dintr-o serie de 5 evenimente care vizează 5 tematici de interes diferite: (educație, sănătate, ocupare, locuire și securitate socială) și au ca scop susținerea cu informații, idei și soluții concrete pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Dej pentru Z.U.M (Zone Urbane Marginalizate).

            Evenimentul este organizat în cadrul proiectului SPRIJIN PREGĂTITOR PENTRU ÎNFIINȚARE GAL <<DEJ>> ȘI REALIZARE SDL”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 5 –  Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității.

            Pentru mai mult detalii cu privire la workshop vă puteți interesa la: e-mail gal.afo@protopopiatulortodox.ro sau la telefon 0743/457 066, Ica.