RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Imparatia cerurilor mai bogata cu un ingeras

La inceput de an dorim sa multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in toate proiectele noastre filantropice, atat sociale cat si medicale.

Un caz medical, care a unit in Postul Nasterii Domnului foarte multi oameni cu suflet bun, a fost o fetita de 8 anisori pe nume Yasmina. Aceasta a fost depistata cu o malformatie la inima, din nastere, intr-o faza foarte avansata.

In momentul in care am aflat despre acest caz,  problema cea mai mare era lipsa banilor. Fetita era programata pentru un transplant de inima, insa pana urma sa fie gasit un donator compatibil, avea nevoie de un tratament pe care familia acesteia nu isi permitea sa  il plateasca.

Prin implicarea multor oameni cu suflet bun, lipsa banilor nu a mai reprezentat un obstacol, iar tratamentul a putut fi achizitionat.

Luna decembrie a fost una foarte grea pentru Yasmina, organismul ei cedand incet, incet, iar in data de 31 decembrie 2016 Dumnezeu a randuit ca ea sa plece mai devreme dintre noi.

Yasmina, in momentele in care am inceput sa o ajutam, nu se gandea doar la ea. Isi facea ganduri cum sa le multumeasca tuturor oamenilor care o iubesc si o ajuta atat de mult.

Noua nu ne ramane decat sa ne supunem voii lui Dumnezeu si deasemenea sa ii indeplinim aceasta dorinta a fetitei , aceea de a multumi, in numele ei, tuturor celor care au fost alaturi de ea.

Dumnezeu sa te aseze alaturi de ingerii Sai, suflet nevinovat!