RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

,,Fii bun de Crăciun!”, campanie caritabilă realizată de Asociația Filantropia Ortodoxă Dej

Campania ,,Fii bun de Crăciun”, ajunsă la a III-a ediție, este o campanie caritabilă derulată de Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, la nivelul Municipiului Dej.

Această Campanie a avut drept scop colectarea de donaţii, sub orice formă, pentru a ajuta copiii şi bătrânii nevoiași aflați în evidențele noastre, să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă și pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor. Ne-am dorit să sensibilizăm comunitatea locală și nu numai. E inuman să vedem anumite persoane, în special copiii, care suferă din cauza lipsurilor și să nu le întindem o mână de ajutor. Împreună cu oamenii cu suflet bun, ,,mesageri a-i lui Moș Crăciun” am reușit să aducem pe chipul fiecăruia un strop de bucurie. Cu câteva zile înainte de Marele Praznic al Nașterii Domnului, am organizat cu copii proveniți din familii nevoiașe o seară de neuitat. Împreună cu ei am împodobit bradul de Crăciun, am colindat și Moș Crăciun le-a oferit daruri: hăinuțe, jucării și dulciuri, participând în mod activ la această activitate și persoanele cu deficiențe de auz și vorbire din Municipiul Dej. Deasemenea de daruri s-au bucurat și beneficiarii Serviciului Socio-medical de îngrijire a persoanelor vârstnice la domiciliu din Dej.

Mulțumim tuturor celor care au dăruit și au adus atâta bucurie copiilor, dar și bunicuților nevoiași. Cei care s-au alăturat campaniei noastre au fost persoane fizice, juridice, parohii din Protopopiatul Dej și din împrejurimi, grupuri de anganjați, elevi liceeni și nu în ultimul rând copii de la grădinițele din oraș.