RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Daruri din suflet de copil oferite persoanelor nevoiașe din Dej

8 MARTIE 2018

 

,,Un gând bun…”  ,,Un suflet curat…” ,,Un zâmbet de bucurie…”  ,,Un moment de fericire…”

La mulți ani!

Cu aceste gânduri au început săptămâna câțiva elevi de la Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Dej.  Aceștia, coordonați de către doamna Daniela Petrescu, profesor metodist pentru disciplina Religie, au oferit daruri simple, dar încărcate cu multă bucurie, bunicuțelor nevoiașe din cadrul Serviciului Socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Dej. Copiii au pregătit coșuri cu fructe, cu dulciuri și cu flori, pe care le-au oferit cu mult drag. Multe dintre doamnele vârstnice au fost supărate pentru că nu au avut cu ce să răsplătească osteneala copiilor. Totuși aceștia au primit ca răsplată pentru truda lor mulțumiri sincere și pline de bucurie.

Această activitate s-a desfășurat în cadrul Campaniei de Paști, ,,Dăruind vei Dobândi- Bucuria cea de nedescris!”, Campanie inițiată de către Asociația Filantropia Ortodoxă Dej.

,,Această zi minunată, cu siguranță o să rămână în sufletele celor care au dăruit, dar mai ales în a celor care au primit. Bucuria cea de nedescris a acestei campanii caritabile atinge punctul culminat în momentul în care se intersectează bucuria celui care primește cu bucuria celui care dăruiește. Acest moment cred că este cel mai important!   

Printr-un protocolul de colaborare încheiat între Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Dej și Asociația Filantropia Ortodoxă Dej am derulat această activitate socio-educativă, prin care beneficiază, atât vârstnicii, cât mai ales copiii.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în sprijinul celor sărmani și fie ca Învierea Domnului să le aducă acestora și beneficiarilor noștri pace, bucurie și liniște sufletească!”  As. Soc. Costinel Șoaită, Director Executiv Asociația Filantropia Ortodoxă Dej.