RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

,,Dăruind vei dobândi”- un zâmbet și o speranță de Paști!

 

Campania ,,Dăruind vei dobândi”- un zâmbet și o speranță de Paști! a ajuns la final.

Şi în acest an copiii, părinţii şi oamenii singuri cu o situație precară au primit daruri constând în alimente, haine, încălțăminte, dulciuri și jucării, în cadrul Campaniei ,,Dăruind vei dobândi”- un zâmbet și o speranță de Paști! organizată în perioada Postului Mare.

În încheiere, membrii Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Dej doresc să aducă mulţumiri:

– doamnelor directoare şi cadrelor didactice de la grădiniţele şi şcolile partenere, care au răspuns prezent la această acţiune umanitară;

– copiilor care au înţeles că prin gestul lor de a dărui vor face fericiţi alţi copii;

– părinţilor care şi-au învăţat copiii să dăruiască din bunul lor, care au înţeles că orice campanie umanitară se realizează numai şi numai cu sprijinul susţinătorilor;

– tuturor persoanelor care au dăruit;

– presei locale care, prin publicarea Campaniei pe site-urile de mediatizare pe care le coordonează, fac posibilă transmiterea informaţiilor noastre şi către alte persoane.

,,Doar cu sprijinul celor menționați mai sus Campania ,,Dăruind vei dobândi”- un zâmbet și o speranță de Paști! și-a atins obiectivul, reușind să aducem bucurie la peste 100 de persoane nevoiașe. Dorim ca Învierea Domnului nostru Iisus Hristos să reverse în sufletele tuturor pace, liniște și alese bucurii duhovnicești.” a menţionat As. Soc. Costinel Şoaită, director Asociaţia Filantropia Ortodoxă Dej.