RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

,,Dăruind vei dobândi!”

Campania ,,Dăruind vei dobândi!” a ajuns la a IV-a ediție. Ca în fiecare ediție s-a dovedit a fi o campanie reușită, răsărind o rază de speranță atât în rândul copilașilor, cât și a celor mai înaintați în vârstă.

Dorim să mulțumim tuturor pentru raza de bucurie și speranță pe care ați adus-o în sufletele celor încercați de greutățile vieții, deoarece prin intermediul ajutorului acordat în activitățile noastre am reușit să bucuram multi oameni. Vă suntem foarte recunoscători deoarece în zilele de astăzi se găsesc tot mai rar oameni care să fie dispusi să dea o mână de ajutor. Dumneavoastră ne-ați oferit șansa de a reuși în organizarea tuturor proiectelor noastre. Datorită generozității dumneavoastră am reușit să ne atingem toate obiectivele propuse, de aceea ne simțim onorați și mândri totodată,  că ne-ați ales și ne-ați sprijinit prin contribuția adusă.

În numele meu și al Asociației Filantropia Ortodoxă Dej,  cu ocazia Marelui Praznic al Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos, vă dorim Sărbători binecuvântate și pace în suflete. Deasemenea rog pe Milostivul și Bunul Dumnezeu, să vă dăruiască multă sănătate și Harul Său să vă ajute în săvârșirea faptelor bune!

Pr. Costinel Șoaită

Director Asociația Filantropia Ortodoxă Dej