RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Concert caritabil pentru Andrei Fagea

DSC_0335

Locuitorii Municipiului Dej s-au unit pentru o cauză nobilă și plăcută lui Dumnezeu, dar și oamenilor. La acest eveniment caritabil au fost prezenți interpreții: Cornelia Goția, Părintele Marius Ciprian Pop și Părintele Cristian Pomohaci. Sala Sporturilor din Municipiul Dej a fost plină de oameni cu suflet mare, luni 11 aprilie 2016. Scopul a fost acela de a înălța rugăciuni lui Dumnezeu prin cântare și pentru a face fapte bune, prin donarea unei sume de bani, necesară unei interventii chirurgicale pentru Andrei Fagea, un copil de 4 ani și jumătate, bolnav de epilepsie. Acesta are nevoie de 42 000 de euro pentru a se opera la un spital din Franța și a scăpa de această boală cumplită.

La invitația Părintelui Ioan Buftea, protopopul Dejului, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei s-a aflat în mijlocul acestor oameni cu suflet mare și a pus la sufletul tuturor un cuvânt de binecuvântare.

Organizatorii: Protopopiatul Ortodox Dej, Asociația Filantropia Ortodoxă Dej și Asociația Marsala Life au reușit prin acest eveniment de suflet, să dăruiască pentru Andrei suma de 27 500 lei.

Nădăjduim ca pe lângă această sumă de bani, rugăciunile tuturor celor prezenți și nu numai, înălțate către Preamilostivul Dumnezeu, să întărească familia încercată și lui Andrei să-i dăruiască sănătate