RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Irina are nevoie de noi! Salvează o inimă!

Vancea Irina, de 37 de ani, are nevoie de ajutorul nostru. Este mamă a trei copii, (Erik, de 12 ani, Alexandra, de 9 ani şi Anastasia de 2 ani). A venit în Dej de la vârsta de 12 ani pentru a face sport de performanţă (baschet) la LAPI Dej timp de 14 ani. A suferit în urmă cu 10 luni un infarct fiindu-i foarte grav afectată inima.

 Din păcate, orice intervenţie a medicilor a fost prea târzie pentru ea. De atunci stă mai mult prin spitale. Momentan, este internată la Spitalul Municipal Dej, la Terapie intensivă, întrucât datorită pandemiei nu a putut fi tratată la spitalele din Târgul Mureş sau Cluj-Napoca.        

Singura ei şansă ar fi un transplant de inima în Franţa, căci în România nu se mai poate realiza. Acolo speranţa vine de la o echipă de medici cu care, fratele Irinei a luat legătura, oferindu-i o şansă de supravieţuire.  Însă, pentru a ajunge în Franţa, Irina are nevoie de un transport special, un avion dotat pentru a transporta cazurile grave, iar costul transportului este de aproximativ 15.000 de euro. La aceste costuri se adaugă şi cheltuielile lunare pe medicamente, care o menţin în viaţă, şi nu sunt decontate de Casa de asigurări: EUQUIS-650 lei/lună şi FUROSEMID 500 – aproximativ 500 de euro/lună, care sunt peste puterile financiare ale familiei.

Situaţia Irinei este cu atât mai grea, ea locuind împreună cu soţul, cei trei copii şi părinţii săi, care sunt ambii foarte bolnavi. Tatal Irinei, Eugen , operat pe inimă după un infarct, a suferit recent un atac cerebral, iar mama sa Tatiana, suferă de scleroză multiplă.

Cu  speranţa în ajutorul lui Dumnezeu şi al oamenilor care doresc să o ajute pe Irina, ataşăm contul la care  se pot face donaţii:  Vancea Sorin Lucian, cont curent: RO47BTRLRONCRT00W3625303.

Poți dona și online, cu cardul bancar. Toate donațiile vor fi redirecționate către contul Irinei.