RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Campania “Renaște Speranță”- acțiuni caritabile în anul 2016

Alături de alte reușite, anul 2016 ne-a unit din nou în numeroase acțiuni de binefacere. Una dintre acestea a fost campania derulată de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Dej și Radio Renașterea Cluj-Napoca pentru Yasmina Fluieraș, o fetiță de doar 8 ani care suferea de o malformație cardiacă ce necesita transplant de inimă. Cazul Yasminei, care a fost și unul social, ea fiind părăsită de ambii părinți a unit în Postul Nașterii Domnului nenumărați oameni cu suflet bun, care și-au dorit să facă ceva pentru a o salva. La preluarea cazului Yasminei, problema cea mai mare era lipsa banilor. Fetița era pe lista de așteptare a unei inimi noi la Târgu Mureș, însă până la găsirea unui donator compatibil, ea avea nevoie de un tratament pe care bunica acesteia, singura care i-a fost alături, nu își permitea să îl plătească. Chiar dacă eforturile financiare de a o susține pe Yasmina au fost cu succes, organismul micuței nu a mai rezistat, iar pe 31 decembrie, Yasmina a trecut în rândul îngerașilor.

O altă cauză pentru care am luptat împreună este Tiberiu Fărcaș, un tânăr de 27 de ani diagnosticat cu leucemie, care are nevoie de suma de 100.000 de euro pentru a beneficia de un transplant de măduvă efectuat în străinătate.

Alături de suferința celor doi au fost nenumărate persoane care pe de o parte au participat la evenimentele caritabile și colectele organizate de Asociația „Filantropia Ortodoxă”, filiala Dej, iar pe de altă parte, prin intermediul Campaniei „Renaște speranță!” a postului de radio Renașterea, au donat sume importante în conturile bancare destinate celor două cazuri.

Un aport semnificativ în ajutorarea acestor cazuri l-a oferit Compania de IT Softvision din Cluj-Napoca, una dintre cele mai mari companii de software și un partener important, care va fi alături de noi și în următoarele campanii caritabile pe care le vom desfășura.

Mulțumim celor care au contrbuit financiar și ne-au susținut în aceste acțiuni de binefacere!

Campania “Renaște Speranță” continuă și în 2017. Sperăm să ni se alăture și anul acesta cât mai mulți oameni cu suflet mare și companii, ca să putem să dăm o mână de ajutor celor aflați în cele mai cumplite nevoi.