RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Campania ,,Micul tău dar, pentru Marea Bucurie” la final

În perioada Postului Mare Asociația Filantropia Ortodoxă Dej a organizat  Campania caritabilă ,,Micul tău dar, pentru Marea Bucurie”. Prin această Campanie ne-am propus să ajutăm cât mai multe familii nevoiașe cu mulți copii și persoane vârstnice aflate în evidența noastră.

Multe persoane cu suflet mare, au donat diferite alimente din cămara proprie oamenilor care soarta le-a fost mai puţin favorabilă. Deasemenea împreună cu Comunitatea persoanelor cu deficienţe de auz și vorbire ,,Sf. Meletie” din Dej şi cu elevi voluntari de la Școala ,,Mihai Eminescu” şi de la Şcoala ,,Alexandru Papiu Ilarian” din Municipiul Dej , am realizat coşuleţe ornamentale de Paşti, pentru a le dărui beneficiarilor noștri.

Campania ,,Micul tău dar, pentru Marea Bucurie” a ajuns astfel la final și ne-a dovedit încă odată că putem face minuni și cu resurse puține, nu este nevoie decât de dăruire și dorința de a fi acolo pentru cei pentru care prezența ta este mai mult decât necesară, ea fiind o bucurie și o binecuvântare.

Mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a ajutat să ducem la bun sfârșit această Campanie de ajutorare a semenilor nostril și tuturor celor care s-au implicat, într-un fel sau altul, în a-I ajuta pe cei de lângă ei, conștienți fiind că în fiecare om este Chipul lui Dumnezeu.