RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

Campania “Fii bun de Crăciun”

DSC08738

În această perioadă premergătoare sărbătorii Nașterii Domnului, în Protopopiatul Dej, au fost intensificate activitățile pastoral-misionare, social-filantropice și culturale.

La îndemnul părintelui protopop Ioan BUFTEA cuvintele: Fii bun de Crăciun au ajuns la sufletele oamenilor buni, care cu mic cu mare, s-au mobilizat și au dăruit familiilor nevoiașe cu mulți copii și vârstnicilor singuri care își duc traiul la limita sărăciei, cadouri constând în:  alimente, îmbrăcăminte, aparatură electrocasnică și jucării.

Mulțumiri preoților din Protopopiatul Dej care s-au implicat activ în desfășurarea acestei campanii, dar și copiilor de la școlile Mihai Eminescu și Avram Iancu din Dej, care la îndemnul doamnelor profesoare PETRESCU Daniela șiSILAȘI  Adina s-au implicat activ și au arătat că sunt uniți și se pot mobiliza pentru a realiza mici bucurii semenilor lor.

De aceste daruri s-au bucurat și beneficiarii Serviciului de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Dej, primul serviciu social înființat de Asociația Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca filiala Dej.