Campania ,,Fii bun de Crăciun” 2016

afis_campanie_c16v4Perioada sărbătorilor de iarnă este pentru fiecare dintre noi un bun prilej de manifestare a milosteniei și dragostei față de aproapele aflat în nevoie.

Grija pe care o purtăm familiilor nevoiașe cu mulți copiii cât și persoanelor vârstnice singure şi dragostea cu care îi înconjurăm, nu ar putea fi valorificate pe deplin fără sprijinul oamenilor cu inimă bună și sufletul deschis către suferința aproapelui.

 Apelăm în acest sens și în acest an prin Campania ,,Fii bun de Crăciun!”,  la bunăvoința tuturor, rugandu-vă să fiți părtași,  la bucuria unui suflet curat, a unui zâmbet cald si neprihănit de copil, întărindu-le astfel convingerea  și nădejdea că lumea în care trăim poate fi una mai bună și pentru ei.

Ne dorim ca la sfârșitul acestei Campanii să le putem aşeza pe masa de Crăciun, acestor oropsiți ai sorţi, alimentele de bază: ulei, zahăr, făină, orez, cartofi, conserve şi alte alimente neperisabile,  iar pentru copiii: dulciuri, fructe, jucării, îmbrăcăminte sau orice alte cadouri.

  Cu această nădejde, rugăm pe Bunul Dumnezeu să răsplatească tuturor celor ce dăruiesc cu inimă bună, bineștiind că”:  ,,Dumnezeu iubește pe cel ce dă cu voie bună!” II Corinteni 9,7.

 As. Soc. Costinel Şoaită Coordonator Campania ,,Fii bun de Crăciun!”

 Campania ,,Fii bun de Crăciun!” se derulează în perioada 5-19 Decembrie 2016 şi oricine doreşte să se implice este aşteptat la sediul Protopopiatului Ortodox Român Dej de pe str. Crişan 9B, în spatele Bisericii Dej I, de pe str. Gutinului, sau la oricare biserică ortodoxă din Municipiul Dej.

Detalii despre această Campanie pot fi obţinute şi la nr. de tel. 0754 611 191