RON

Altă sumă

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Rezumatul donației:
Donation Summary
Payment Amount
Giving Frequency
One time
Donation Total

Donation Total: 10,00 RON

Activități

A început campania “Fii bun de Crăciun!” 2021

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, este timpul darurilor, al copilăriei revenite și al speranțelor împlinite. Este sărbătoarea inimii deschise.

Asociația FILANTROPIA DEJ , demarează pentru al  VII-lea an consecutiv campania „Fii bun de Crăciun!”, care se va desfășura în perioada 20 noiembrie – 21 decembrie 2021.

Campania „Fii bun de Crăciun! are drept scop colectarea de donaţii, sub orice formă, pentru a ajuta copiii şi bătrânii nevoiași, aflați în evidențele asociației noastre, să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă și pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor. Prin acest eveniment dorim să sensibilizăm comunitatea locală și nu numai. E inuman să vedem anumite persoane, în special copiii, care suferă din cauza lipsurilor și să nu le întindem o mână de ajutor.

Grija pe care o purtăm familiilor nevoiașe cu mulți copiii cât și persoanelor vârstnice singure şi dragostea cu care îi înconjurăm, nu ar putea fi valorificate pe deplin fără sprijinul oamenilor cu inimă bună și sufletul deschis către suferința aproapelui. Pentru că bucuria din sufletele lor nu se compară cu micul efort pe care-l putem face, cel mai frumos cadou pe care am putea sa ni-l facem ar fi să încercăm să dăm din fericirea noastră şi altora, să încercăm să redăm speranţa, chiar şi pentru câteva zile, celor care şi-au pierdut-o şi au cel mai tare nevoie de ea.
Ne dorim ca la sfârșitul acestei Campanii să le putem aşeza pe masa de Crăciun alimentele de bază: ulei, zahăr, făină, orez, cartofi, conserve şi alte alimente neperisabile,  iar pentru copiii: dulciuri, fructe, jucării, îmbrăcăminte sau orice alte cadouri. Pentru cei care doresc să doneze bani sunt rugati să acceseze următoarea pagină:

  Sprijiniți activitatea noastră | Asociatia Filantropia (protopopiatulortodox.ro)

,,Cu această nădejde, rugăm pe Bunul Dumnezeu să răsplatească tuturor celor ce dăruiesc cu inimă bună, bineștiind că:  ,,Dumnezeu iubește pe cel ce dă cu voie bună!” II Corinteni 9,7

Pr. As. Soc. Costinel Şoaită, Coordonator Campania ,,Fii bun de Crăciun!”

                    Oricine doreşte să se implice este aşteptat la sediul Protopopiatului Ortodox Român Dej de pe str. Crişan 9B, în spatele Bisericii Dej I, de pe str. Gutinului, sau la oricare biserică ortodoxă din Municipiul Dej.

Detalii despre această Campanie pot fi obţinute la numărul de

 tel. 0754611191   Pr.As.Soc. Costinel Șoaită.